Disse to er i gang!

Frogner Nærmiljøsenter er oppe og går! Stine og Ada er helt nye ansatte, bli bedre kjent med dem her!

Stine Adolphsen Jensen (39) er fra Falkum i Skien og har jobbet mange år med barn og kunst. Det siste året har hun jobbet som kontaktlærer for ukrainske flyktninger i velkomstklassen på Tveten skole i Porsgrunn. Ved siden av Frogner Nærmiljøsenter koordinerer hun frivillige i Home-Start familiekontakten Skien/Porsgrunn. Der møter hun mange familier. Hun kjenner godt til Frogner nærmiljø, for der har hun jobbet i Gustavas Hage i 14 år. Stine er opptatt av inkludering, og å skape møteplasser for at mennesker kan treffes og sammen få estetiske opplevelser. 

Ada Ripegutu Valle (21) er fra Klyve i Skien. Hun har tidligere vært aktiv i Acta barn og unge Normisjon, og har via dette vært mye med på leir, både som leder og deltager. Hun har jobbet en del med barn og unge uten for det generelle leirarbeidet i form av lokallagsbesøk, søndagskole og kor. Ada har også sittet i styret i Acta Telemark. Hun har lang erfaring som frivillig på Skjærgårds music and mission-festivalen og har vært med på arrangementet 24-hours festivalen i Skien, både som deltager, aktivitetsleder og forsanger. Ada gikk musikklinja på Skien videregående og er veldig glad i å synge og spille. Ada brenner for et godt og inkluderende nærmiljø med plass til alle.

Stine og Ada har allerede mange ideer om hvordan de kan få til møter mellom mennesker på Frogner, og målet er at det skal være for alle. De starter opp allerede med arrangementet "Helt på tur" i uke 24. Mer informasjon kommer snart!

Kontakt dem her:

stine.jensen@derdubor.org  tlf: 90108078

ada.ripegutu@derdubor.org tlf: 46945069


2024 © Frogner Nærmiljøsenter